Innehållsförteckning, näring och RDI för Brylépudding, att koka (EKSTRÖMS / Orkla Foods Sverige )

Brylépudding, att koka innehåller

Brylépudding, att koka innehåller: Socker, glukossirap, vegetabilisk olja (palm), modifierad stärkelse, förtjockningsmedel karragenan, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel E340, arom (bl a vanillin), salt och färgämne (riboflavin och betakaroten).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Brylépudding, att koka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 5 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 10.0 g
Kolhydrater 87.0 g
Protein 0.9 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 440.0 kcal
kJ 1837.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 5.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 66.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.3 g
5.0 %